Πρόσφατες Δραστηριότητες

Συνάντηση ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας της Κροατίας

Ημερομηνία: 
23 Ιουλ 2014

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος δέχθηκε σήμερα τον Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας της Κροατίας, Στρατηγό Drago Lovrić, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας.

Τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών στη Σχολή Ικάρων

Ημερομηνία: 
18 Ιουλ 2014

Στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων. Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας επέδωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Συνάντηση ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου‏

Ημερομηνία: 
16 Ιουλ 2014

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος δέχθηκε σήμερα τον Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου, Στρατηγό Sir Nicholas Houghton, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας.

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου & ΥΔΤΠΤΠ Β. Κικίλια στην 355 ΜΤΜ

Ημερομηνία: 
11 Ιουλ 2014

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποίησε κοινή επίσκεψη με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια στην 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών, στην Ελευσίνα.
Οι Υπουργοί ενημερώθηκαν από το διοικητή της Μοίρας για την προετοιμασία, την κατάσταση και το διαθέσιμο τεχνικό και ανθρώπινο δυναμικό που θα διατεθεί για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών κατά τη διάρκεια του θέρους.

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στην 112 ΠΜ στην Ελευσίνα

Ημερομηνία: 
10 Ιουλ 2014

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, μαζί με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια.

Ολοκλήρωση Επίσκεψης ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στην 95 ΑΔΤΕ – Χαιρετισμός ΥΕΘΑ

Ημερομηνία: 
10 Ιουλ 2014

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Περιοχή Ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ). Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφτηκε το Καστελόριζο και τη Ρόδο, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά.

Σελίδες

Δεξαμενή Σκέψης

Συνασπισμοί

Ημερομηνία: 
2 Ιουλ 2014

Του Γιώργου Λακόπουλου | Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Υπάρχει πράγματι πιθανότητα να βρεθούν κάποια στιγμή στην ίδια όχθη τα δύο μεγαλύτερα κόμματα; Στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ. Άλλωστε αυτό το ενδεχόμενο έχει αρκετές παραλλαγές.

Άσκηση πρώτη

Ημερομηνία: 
1 Ιουλ 2014

Του Μανώλη Κοττάκη | Εφημερίδα Δημοκρατία
Το πρόβλημα άλλωστε στην πατρίδα μας είναι ότι φοβόμαστε να συζητήσουμε σε ανύποπτο χρόνο κρίσιμα ζητήματα και όταν έρθει η ώρα, τρέχουμε. Επί του προκειμένου: Ο Αβραμόπουλος έθεσε ένα αντικειμενικό ζήτημα που θα προκύψει μετά τις εκλογές: Με ποιον θα συνεργαστεί η Ν.Δ. είτε είναι πρώτο κόμμα είτε δεύτερο.

Συνέντευξη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στην εφημερίδα REAL NEWS και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή

Ημερομηνία: 
29 Ιουν 2014

Εφημερίδα Real News

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Το έχω τονίσει πολλές φορές δημόσια. Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είναι ο πολιτικός χώρος που καλύπτει όλο το φάσμα των ψηφοφόρων που αναπτύσσονται γύρω από τον δημοκρατικό κοινοβουλευτικό άξονα, με όρια από τις παρυφές της δημοκρατικής αριστεράς μέχρι τις παρυφές της δημοκρατικής δεξιάς.

Πως επιτυγχάνεται η πολιτική σταθερότητα.

Ημερομηνία: 
30 Μάιος 2014

Κύριο άρθρο Εφημ. Εστία

Πρωτίστως πρέπει να πεισθούν οι πολίτες

Στην χθεσινή συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός είπε ότι «κλειδί για την πορεία της χώρας είναι η πολιτική σταθερότητα». Και ορθώς. Χωρίς πολιτική σταθερότητα δεν επιτυγχάνεται τίποτε. Αντίθετα, οσάκις η χώρα είχε πολιτική αστάθεια οδηγήθηκε σε καταστροφή.

Τι είδους τουρισμό θέλουμε;

Ημερομηνία: 
14 Μάιος 2014

Του Αλέξη Παπαχελά |  Εφημερίδα Καθημερινή

Δεν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα από αυτό που αντικρίζουμε κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας: χιλιάδες τουρίστες από πολλές χώρες. Η πόλη γεμίζει ζωή, τα ξενοδοχεία είναι συχνά πλήρη και υπάρχει η έντονη προσδοκία ότι η φετινή θα είναι μία από τις καλύτερες σεζόν του ελληνικού τουρισμού.

Ο έξυπνος οργισμένος υπολογίζει το πότε και πως θα «τιμωρήσει»

Ημερομηνία: 
4 Μάιος 2014

Του Θέμου Αναστασιάδη  |  Εφημερίδα Πρώτο Θέμα

Πυροβολούμε τα πόδια των άλλων στην ώρα τους - όχι τα δικά μας

Σαν να είμαστε στην Α’ Δημοτικού και βάζει ο δάσκαλος τα άτακτα παιδάκια τιμωρία. Ετσι και η μέση κοινωνία προεκλογικά συζητά και πορεύεται με τη λογική του ποιον θα τιμωρήσει για να του στείλει το μήνυμα (υπάρχουν και τα SMS) ώστε να μην το ξανακάνει. 

Σελίδες

Subscribe to Δεξαμενή Σκέψης

Πρόσφατες Φωτογραφίες

Τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών στη Σχολή Ικάρων
Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου & ΥΔΤΠΤΠ Β. Κικίλια στην 355 ΜΤΜ
Ολοκλήρωση Επίσκεψης ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στην 95 ΑΔΤΕ – Χαιρετισμός ΥΕΘΑ
Χαιρετισμός ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου μετά το περάς της άσκησης «ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014»
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15